HS arvioi juures- ja linssisipsien maun ja terveellisyyden – Voittajalastut pärjäävät maussa perunalastuille mennen tullen

HS-raati testasi juureslastut ja palkosipsit, jotka on valmistettu esimerkiksi linsseistä tai kikherneistä. Palkosipseillä voi nipistää rasvan määrästä, mutta suolaa on syytä tarkkailla.

Vasemmalla juuressipsejä ja oikealla palkosipsejä.

24.10.2019 2:00 | Päivitetty 24.10.2019 8:13

Jokainen marketin sipsihyllyllä hiljattain vieraillut lienee huomannut, että valikoima on viime vuosina kasvanut. Perinteisten perunalastujen rinnalle on tullut juuressipsejä ja palkokasvipohjaisia naksuja, joissa on käytetty esimerkiksi kikherneitä tai linssejä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat