Isänpäivänä on lasten vuoro kokata: Kokeilkaa yhdessä mutkatonta lohipeltiä

Jos uunin käyttäminen, työvälineet ja raaka-aineet ovat tuttuja, 10-vuotias selviytyy tämän aterian valmistuksesta itsenäisesti.

Isänpäivänä ruoanlaittovastuun voi antaa lapsille. Dijoninsinapilla maustettu uunilohi ja peruna-päärynälisuke ovat helppoja tehdä.

7.11.2019 2:00 | Päivitetty 7.11.2019 14:41

Samalla pellillä kypsyvä lohifilee ja perunalisuke on niin mutkaton ruoka valmistaa, että ruoanvalmistusvastuun voi luovuttaa luottavaisesti perheen lapsille.

Tämän ruoan juju on hapokkaan dijoninsinapin, kirpeän sitruunan, suolaisen parmesaanijuuston ja makean päärynän kohtaamisessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat