10 vinkkiä entistä parempiin kermaperunoihin – pienillä nikseillä lisukeklassikko nousee uudelle tasolle

Helpot ja edulliset kermaperunat sopivat monen ruuan lisukkeeksi.

Kermaperunat kestävät hyvin maustamista, mutta perusversio valmistuu vain muutamasta aineksesta.

7.11.2019 2:00 | Päivitetty 8.11.2019 14:02

Kermaperunat on rakastettu lisukeklassikko, joka yksinkertaisimmillaan valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta, mutta kestää mainiosti vahvempaakin maustamista.

Juuri nyt on hyvä aika valmistaa vuoallinen kielenvieviä kermaperunoita. Näillä ohjeilla saat perunoistasi entistäkin parempia.

1. Varhaiset lajikkeet jäävät helposti koviksi

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat