Saksanpähkinätahna

Tarjoa pähkinätahnaa muiden pikkunaposteltavien kanssa vaikka illanistujaisissa.

7.11.2019 2:00

4 annosta

valmistusaika 15 min

  • 1½ dl (100 g)

    saksanpähkinää

  • 6 cm:n

    pala patonkia

  • 5

    valkosipulinkynttä

  • 1 dl

    kreikkalaista jogurttia

  • 3 rkl

    oliiviöljyä

  • 2 rkl

    viinietikkaa

  • ½ tl

    suolaa

Paahda pähkinöitä kuivalla kuumalla pannulla muutama minuutti, kunnes ne hieman ruskistuvat. Leikkaa patonkiviipaleista kovat kuoret pois. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.

Mittaa kaikki tahnan ainekset kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi.

Resepti: Suvi Rüster

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat