Eikö perinteinen kinkku houkuttele? Valmista jouluaterian pääruoka ankasta, lohesta tai possunfileestä - Ruoka | HS.fi

Eikö perinteinen kinkku houkuttele? Valmista jouluaterian pääruoka ankasta, lohesta tai possunfileestä

Hiillostetulle lohelle sopivat voimakkaan makuiset lisukkeet, kuten marinoidut punajuuret sekä sinihomejuustosalaatti.

Punajuurisalaatti ja sinihomejuustokastike säestävät hiillostettua lohta.­

12.12.2019 2:00 | Päivitetty 12.12.2019 13:49

Jos perinteinen kinkku ei kuulu joulupöytääsi, valmista jouluaterian pääruoka ankasta, lohesta tai possunfileestä.

Hiillostettu lohi kestää voimakkaita makuja. Nyt sen kanssa tarjotaan marinoitua punajuurta sekä sinihomejuustokastiketta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?