Moni syö hedelmät kuorineen ravintoaineiden toivossa, mutta onko siinä järkeä? Asiantuntija vastaa - Ruoka | HS.fi

Moni syö hedelmät kuorineen ravintoaineiden toivossa, mutta onko siinä järkeä? Asiantuntija vastaa

Kasviksissa ja hedelmissä on eniten ravintoaineita kuoressa ja heti kuoren alla.

Jos kasvinsuojeluainejäämiä haluaa välttää, kannattaa panostaa kotimaisiin tuotteisiin.­

8.1.2020 2:00 | Päivitetty 8.1.2020 18:20

Yleensä kasviksissa ja hedelmissä on eniten ravintoaineita kuoressa ja heti kuoren alla. Monet syövät siksi esimerkiksi perunan, omenan ja päärynän kuorineen. Osalle kelpaavat myös sitkeät ja kovat kuoret, kuten melonin tai appelsiinin kuoret.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?