Café Engelin klassikkoannos onnistuu kotonakin: näin valmistat suositut punajuuripihvit itse

Helsinkiläisen Café Engelin suositut punajuuripihvit ja suolakurkkumajoneesi onnistuvat mainiosti kotikeittiössäkin.

Cafe Engelin punajuuripihvit tarjotaan suolakurkkumajoneesin, paistettujen herkkusienten ja rucolan kanssa.

9.1.2020 15:53

Tämä juttu on osa Ravintolaresepti-sarjaa, jossa lukijat voivat toivoa ravintolassa syömänsä annoksen reseptiä. Ruokatoimittajamme jäljittää reseptin ja muokkaa sen kotikeittiössä toteutettavaksi.

”Café Engelin klassikkoannos oli todellinen onnenhetki miehelle, joka haluaa vähentää lihaa, mutta vielä miettii, mistä ne nautinnot sitten revitään. Tällaisista annoksista!”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat