Kokeile tätä: yllättävä perusaines tekee broilerin koipireisille ihmeitä - Ruoka | HS.fi

Kokeile tätä: yllättävä perusaines tekee broilerin koipireisille ihmeitä

Broilerin koipireisiä, tavallista punaviinietikkaa ja ranskankermaa. Ranskalaisen etikkakanan resepti tekee edullisimmasta broilerista herkkuruokaa.

Broilerin koipireisistä valmistuu huippuhyvä ruoka. Lyonin kanaan ei tarvita erikoisaineksia.­

17.1.2020 14:54

Lyonin kana -nimellä kulkeva resepti on mainio esimerkki siitä, kuinka tavallisista aineksista voi saada aikaiseksi jotain huippuhyvää. Salaisuus piilee tällöin ainesuhteissa ja siinä, kuinka ruoka valmistetaan.

Rustiikkiseen ranskalaiseen klassikkoreseptiin, poulet au vinaigreen eli etikkakanaan, ovat hurahtaneet niin Paul Bocuse kuin April Bloomfieldkin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat