Arkinen keitetty kananmuna muuttuu uskomattoman makuiseksi, kun sen marinoi yksinkertaisilla aineksilla - Ruoka | HS.fi

Arkinen keitetty kananmuna muuttuu uskomattoman makuiseksi, kun sen marinoi yksinkertaisilla aineksilla

Marinoinnissa kannattaa olla kärsivällinen.

Momofukun reseptissä kananmunat marinoidaan soijakastikkeen ja sherryviinietikan seoksessa.­

25.1.2020 15:18 | Päivitetty 25.1.2020 20:43

Keitetystä kananmunasta tulee ihan uudenmakuinen, kun sen marinoi. Eikä missä tahansa marinadissa, vaan Momofukun soijamarinadissa. Se tekee kananmunaan ohuen, herkullisen suolaisen pinnan.

Momofuku on Netflix-sarjoistaankin tunnetun huippukokki David Changin ravintolaimperiumi, joka on lähtöisin New Yorkista, mutta levinnyt sittemmin ympäri maailmaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat