Karamellisoidusta sipulista syntyy huiman hyvä pastakastike, ja nopeimmillaan se valmistuu kymmenessä minuutissa - Ruoka | HS.fi

Karamellisoidusta sipulista syntyy huiman hyvä pastakastike, ja nopeimmillaan se valmistuu kymmenessä minuutissa

Kuinka sipuli väsytetään? Ensin kuullotus sitten kypsennys matalalla lämmöllä. Mitä kauemmin sipuleita uuvutat, sitä makeampi lopputulos. Pienellä niksillä pääset maaliin kuitenkin jo kymmenessä minuutissa.

Sipulien karamellisoinnin ideaa voi hyödyntää arkisessa pastassa. Pikakaramellisoinnin idealla ruoka valmistuu samassa ajassa kuin keität spagetin.­

27.1.2020 16:06

Tavallinen arki-ilta, eikä keittiössä ole aineksia yhteenkään kokonaiseen ruokaan. Vain sipulia, muutama kananmuna ja nippu spagettia. Ja jääkaapin lokerossa kokkare unohtumisuhan alla olevaa pecorinoa.

Näistä muutamista aineksista voi kuitenkin saada aikaiseksi mainion pastan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat