Kalakeitto, joka todella maistuu – näin saat liemeen paljon makua jo vartissa - Ruoka | HS.fi

Kalakeitto, joka todella maistuu – näin saat liemeen paljon makua jo vartissa

Hyvä liemi on keiton sielu. Toisin kuin lihalientä, kalalientä ei tarvitse keittää tuntikausia, vaan vartti riittää. Oikaisija saa keittoliemen maistumaan muilla konsteilla.

Ravintola Olon lohikeiton liemi saa makunsa salotti- ja valkosipulista, valkoviinistä, sitruunasta ja kermasta.­

11.2.2020 15:04

Sopivan suolainen, muhkean täyteläinen ja pullollaan makuja. Hyvä liemi tekee keiton.

Liemen valmistusta pidetään usein työläänä, ja lihaliemen tekeminen viekin yleensä pitkään. Kalaliemi valmistuu kuitenkin yllättävän nopeasti. Jo vartin keittoajalla saa ruodoista maut talteen. Lyhyen keittoajan etuna on myös se, että kalaliemi pysyy kirkkaana eikä harmaannu.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat