Tässä on ”The Stew” – se sakean kermainen kikhernepata, josta maailmalla puhutaan
The New York Timesin kikhernepadan ohje on hyvä esimerkki siitä, kuinka trendireseptit leviävät. Tässä ohje helppoon herkkuruokaan. Varoitus: suolaa ja rasvaa on riittämiin.
The Stew -nimellä tunnetun kikhernemuhennoksen ainekset löytyvät tavallisesta lähikaupasta.Kuva: Panu Pälviä
Emilia Kolari HS
14.2.2020 10:55 | Päivitetty 14.2.2020 15:25
The Stew. Somehitti on terminä kovin käytetty, mutta tämän ruoan yhteydessä se lienee paikallaan.
Aihetunnisteella #thestew löytyy Instagramista noin 6 500 tulosta. Kuvat esittävät suurelta osin keltaista kikhernemuhennosta, jonka päälle on ripoteltu reilusti mintunlehtiä.
Artikkeliin liittyviä aiheita