Tässä on ”The Stew” – se sakean kermainen kikhernepata, josta maailmalla puhutaan - Ruoka | HS.fi

Tässä on ”The Stew” – se sakean kermainen kikhernepata, josta maailmalla puhutaan

The New York Timesin kikhernepadan ohje on hyvä esimerkki siitä, kuinka trendireseptit leviävät. Tässä ohje helppoon herkkuruokaan. Varoitus: suolaa ja rasvaa on riittämiin.

The Stew -nimellä tunnetun kikhernemuhennoksen ainekset löytyvät tavallisesta lähikaupasta.­

14.2.2020 10:55 | Päivitetty 14.2.2020 15:25

The Stew. Somehitti on terminä kovin käytetty, mutta tämän ruoan yhteydessä se lienee paikallaan.

Aihetunnisteella #thestew löytyy Instagramista noin 6 500 tulosta. Kuvat esittävät suurelta osin keltaista kikhernemuhennosta, jonka päälle on ripoteltu reilusti mintunlehtiä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat