Moni säilyttää vihanneksia ja hedelmiä väärin, ja se voi johtaa turhaan hävikkiin – asiantuntija kertoo helpot korjausliikkeet - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Moni säilyttää vihanneksia ja hedelmiä väärin, ja se voi johtaa turhaan hävikkiin – asiantuntija kertoo helpot korjausliikkeet

Kokosimme listan tavallisista ruoka-aineista, joiden paras mahdollinen säilytyspaikka voi hämmentää.

Tilaajille

Tomaatin runsaasti erittämä etyleeni voi saada kurkun menettämään makunsa.. Kuva: Karoliina Paatos

Julkaistu: 17.2. 2:00, Päivitetty 18.2. 16:18

Missä hedelmiä ja vihanneksia kannattaa kotona säilyttää, jotta ne pysyisivät mahdollisimman hyvinä?

Monella on omat vakiintuneet tapansa, joilla saattaa olla suurikin vaikutus siihen, miten paljon hävikkiä kotona syntyy.

Kotitalousopettaja ja Martta-liiton koordinaattori Katarina Silanen kertoo, mitä jokaisen olisi ruoka-aineiden säilyttämisestä syytä tietää.

Seuraa uutisia tästä aiheesta