Paras perunamuusi - Ruoka | HS.fi

Näin teet täydellisen perunamuusin: pieni niksi nostaa muusisi uudelle tasolle

Paras perunamuusi syntyy, kun perunat keitetään kuorineen tai teet muusin kuumassa uunissa paahdetuista uuniperunoista.

Muusiin saa uuniperunan tiiviin ja paahtuneen maun, jos muusiperunat kypsentää uunissa.

18.2.2020 11:08 | Päivitetty 18.2.2020 13:24

Kukapa ei muusia rakastaisi?

Pottumuusilla on monta eri tyylilajia: on kuohkeaksi vatkattua, on tanakkaa ja ronskia muhennosta. On voinokareella pyöristettyä, runsaalla voisulalla viimeisteltyä ja oliiviöljyllä maustettua. Jotkut vannovat täysmaidon nimeen, toisille riittää kevyempi versio.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat