Parhaita timanttijuttuja: Varjele induktioliettä kuin lasta ja kitke kaikki epähygieeniset tapasi – näillä ammattikokkien opeilla nostat keittiösi ravintolatasolle - Ruoka | HS.fi

Parhaita timanttijuttuja: Varjele induktioliettä kuin lasta ja kitke kaikki epähygieeniset tapasi – näillä ammattikokkien opeilla nostat keittiösi ravintolatasolle

Kun ravintolakokki on saanut ruuan valmiiksi, keittiö hohtaa puhtauttaan. Toimittaja Hanna Jensen kysyi siivoamisen ammattilaisilta, miten ravintolakoulun oppeja voi soveltaa kotikeittiössä.

Korttelin paras kokki on myös korttelin paras siivooja.­

25.2.2020 13:03 | Päivitetty 29.3.2020 12:39

Kaipaatko poikkeusoloissa lisää hyvää luettavaa? HS julkaisee uudelleen parhaita lukemistojuttujaan. Tämä juttu on julkaistu alun perin helmikuussa 2020.

Tiesitkö, että kokki saa käyttää ammattikeittiössä metrin verran työtasoa? Ja että kun ruoka on valmis, ruuanlaitosta ei saa näkyä jälkeäkään?

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat