Parhaita timanttijuttuja: Varjele induktioliettä kuin lasta ja kitke kaikki epähygieeniset tapasi – näillä ammattikokkien opeilla nostat keittiösi ravintolatasolle - Ruoka | HS.fi
Ruoka

Parhaita timanttijuttuja: Varjele induktioliettä kuin lasta ja kitke kaikki epähygieeniset tapasi – näillä ammattikokkien opeilla nostat keittiösi ravintolatasolle

Kun ravintolakokki on saanut ruuan valmiiksi, keittiö hohtaa puhtauttaan. Toimittaja Hanna Jensen kysyi siivoamisen ammattilaisilta, miten ravintolakoulun oppeja voi soveltaa kotikeittiössä.

Tilaajille

Korttelin paras kokki on myös korttelin paras siivooja. Kuva: Kari Sihvonen

Julkaistu: 25.2. 13:03, Päivitetty 29.3. 12:39

Kaipaatko poikkeusoloissa lisää hyvää luettavaa? HS julkaisee uudelleen parhaita lukemistojuttujaan. Tämä juttu on julkaistu alun perin helmikuussa 2020.

Tiesitkö, että kokki saa käyttää ammattikeittiössä metrin verran työtasoa? Ja että kun ruoka on valmis, ruuanlaitosta ei saa näkyä jälkeäkään?

Seuraa uutisia tästä aiheesta