Uuni tekee kasviksille ihmeitä: katso taulukosta, kuinka kauan kasviksia kannattaa paahtaa, jotta niihin saa eniten makua - Ruoka | HS.fi

Uuni tekee kasviksille ihmeitä: katso taulukosta, kuinka kauan kasviksia kannattaa paahtaa, jotta niihin saa eniten makua

Paahtaminen antaa kasviksille rutkasti makua ja suutuntumaa, ja nopeimmillaan saat ruuan pöytään alle puolessa tunnissa. Tärkeitä asioita kasvisten paahtamisessa ovat oikea lämpötila, öljy sekä suola.

Paahdetuista kasviksista tehty lämmin salaatti sopii talveen.­

28.2.2020 11:04

Paahtaminen tuo esiin kasvisten parhaat puolet. Uunissa kasvisten maku tiivistyy ja syvenee. Perinteisten uunijuuresten lisäksi kannattaa paahtaa muitakin kasviksia, kuten ruusukaalia, parsaa ja käyttövalmiita purkitettuja kikherneitä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat