Suunnittele ateriasi järkevästi – näillä vinkeillä loihdit ”vitosen herkut” eli teet niukoista ja edullisista aineksista mahtavia ruokia - Ruoka | HS.fi
Ruoka|Ruoka

Suunnittele ateriasi järkevästi – näillä vinkeillä loihdit ”vitosen herkut” eli teet niukoista ja edullisista aineksista mahtavia ruokia

Sipulista, jauhoista, pastasta, pakasteherneistä ja tarjousbroilerista sekä muista tavallisista aineksista saa aikaiseksi todellisia herkkuja.

Tilaajille

Hernepestopasta syntyy niukoista aineksista, mutta hurmaa syöjät maullaan.

Julkaistu: 19.3. 2:00, Päivitetty 19.3. 6:27

Poikkeusoloissa järkevä ja taloudellinen ateriasuunnittelu on kotikokin mielessä tavallistakin enemmän.

Mutta kuinka syödä edullisesti? Vastaus riippuu paljolti siitä, kuka kysyy.

Perheellistä saattavat hyödyttää isot säästöpakkaukset, mutta jos ruokailijoita on vähän, niiden hankkimista kannattaa harkita. Jos osa pakkauksen sisällöstä jää käyttämättä, edulliselta vaikuttaneen tuotteen kilohinta kasvaa suuremmaksi kuin on ajatellut.

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?