Leipuriopettajan kikoilla onnistut tekemään täydellisiä korvapuusteja - Ruoka | HS.fi
Ruoka|Leivonta

Leipuriopettajan kikoilla onnistut tekemään täydellisiä korvapuusteja

Korvapuusti on lohtuleivonnaisten aatelinen.

Korvapuustit ovat monen suosikkileivonnaisia.

Julkaistu: 20.3. 16:17

Poikkeusolojen ”lohturuoka” näyttää monelle olevan perinteistä kotiruokaa ja leivonnaisia. Ravintoloitsija Henri Alén tekee ja kuljettaa Helsingissä karjalanpaistia, ja ravintoloitsija Samuli Wirgentius myy Porvoossa erikokoisissa ämpäreissä muun muassa lohisoppaa. Sosiaalisen median perusteella monessa kodissa leivotaan nyt myös pullaa, etenkin korvapuusteja.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?