Nämä vohvelit ovat viikonloppuaamun superherkkua – jujuna on taikinassa oleva rahka

Rahka tuo leivonnaisiin mehevyyttä ja pirteää makua. Juustokakku ja munkkitikkarit sopivat vaikka pääsiäiseen, mutta vohveleita kannattaa paistaa jo heti viikonloppuna.

Herkulliset rahkavohvelit maistuvat vapaapäivän aamuna. Jos käytössäsi ei ole vohvelirautaa, voit paistaa taikinan pannulla rahkaletuiksi.

26.3.2020 2:00 | Päivitetty 27.3.2020 8:59

Proteiinirikas ja rasvaprosentiltaan matala rahka on tuttu tuote arjen smootheista ja jälkiruokana tarjoiltavista marja- ja hedelmäherkuista. Mutta taipuu rahka moneen muuhunkin: se on erittäin hyvä lisä leivonnaisiin.

Rahka keventää leivonnaisia ja toimii mainiosti esimerkiksi tuorejuuston kaverina. Se myös mehevöittää hiivalla kohotettavia tuotteita, kuten sämpylöitä, ja maistuu hyvältä kerman joukossa kakkujen täytteissä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat