Mikä viini sopii pääsiäislampaalle? HS:n viiniasiantuntijan suosikit juhlapöytään - Ruoka | HS.fi
Ruoka|Viinit

Mikä viini sopii pääsiäislampaalle? HS:n viiniasiantuntijan suosikit juhlapöytään

Pääsiäislammas kaipaa viereensä punaviinin, jossa on runsaasti makua ja täyteläisyyttä.

Tilaajille

Pääsiäisaterian viinivalintaan vaikuttaa muun muassa lammaspaistin kypsyys. HS:n viiniasiantuntija antaa vinkit parhaista ruokajuomista. Kuva: Tuomas Kolehmainen

Julkaistu: 7.4. 2:00, Päivitetty 7.4. 6:32

Pääsiäisen lammasaterialle kannattaa valita punaviini, jossa on runsaasti makua ja täyteläisyyttä.

Tällaisia ovat esimerkiksi kuuluisa eteläranskalainen Châteuneuf-du-Pape, Bordeaux’n St. Emilion ja Riojan punaviinit. Niiden lisäksi on tietysti monia muitakin viinejä, jotka sopivat mainiosti lammasruoan viiniksi.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat