Pellillinen uunilämpimiä skonsseja tekee aamiaisesta erityisen – valmista tulee puolessa tunnissa - Ruoka | HS.fi
Ruoka|Leivonta

Pellillinen uunilämpimiä skonsseja tekee aamiaisesta erityisen – valmista tulee puolessa tunnissa

Ihanan mureat skonssit maistuvat aamiaisella juustojen ja hillojen kanssa.

Helpot skonssit ovat pöydässä jopa alle puolessa tunnissa.

Julkaistu: 10.4. 7:00

Pyöreät skonssit kuuluvat Britanniassa kello viiden teetarjoiluun. Siellä niiden täytteenä on usein kevyesti hapatettua, paksua clotted cream -kermaa ja hilloa.

Amerikkalaisillakin on omat skonssinsa, jotka ovat isompia, kolmionmallisia ja joissa on brittiläisistä serkuistaan poiketen sattumina marjoja tai vaikka suklaata.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?