Kiireisen kokin pelastus: ota käyttöön uuni ja yhden pellin tekniikka - Ruoka | HS.fi
Ruoka|Ruoka

Kiireisen kokin pelastus: ota käyttöön uuni ja yhden pellin tekniikka

Poikkeusaikana moni kokkaa kotona enemmän kuin ennen. Nämä ruoat valmistuvat yhden astian taktiikalla ja säästävät sekä aikaa että tiskaajan hermoja.

Peltiruoka paistuu kätevästi yhdessä astiassa. Tämän välimerellisen kasvisruoan ohjeen löydät jutusta.

Julkaistu: 14.4. 8:00

Poikkeusaikojen eristys pakottaa kokkaamaan ja syömään enemmän kotona. Urakkaa helpottavat ruoat, joissa koko ateria syntyy kätevästi yhdessä astiassa: uunipellillä tai uunivuoassa.

Peltiruoat valmistuvat vaivattomasti, jonka lisäksi niistä syntyy vähän tiskiä. Mukavaa lisäarvoa peltiruoille tuo sekin, että mukaan voi usein nakella juuri niitä kasviksia, mitä kotoa sattuu löytymään, joten ruokahävikkikin vähenee.

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?