Iltasyöminen seis – ravitsemusterapeutti uskoo, että tällä ”pätkäpaastolla” puolet suomalaisten liikakiloista lähtisi kymmenessä vuodessa - Ruoka | HS.fi
Ruoka|Ravitsemus

Iltasyöminen seis – ravitsemusterapeutti uskoo, että tällä ”pätkäpaastolla” puolet suomalaisten liikakiloista lähtisi kymmenessä vuodessa

Jotkut kokevat saavansa makean himon haltuun paastoamalla, ja monet tavoittelevat paastolla kevyempää ja vähemmän turvonnutta oloa. Asiantuntijan mukaan paastossa tavoiteltu hyöty saavutettaisiin muuttamalla ruokailutottumuksia.

Tilaajille

Paastoja on monenlaisia. Mehupaastossa kiinteät ruoat korvataan kasvis-, hedelmä- ja marjamehuilla sekä mahdollisesti yrttiteellä ja kasvisliemillä.

Julkaistu: 11.5. 2:00, Päivitetty 11.5. 6:19

Kevät on monelle paastoamisen aikaa. Tämä käy selväksi etenkin verkon hyvinvointisivustoilla, joilla kehotetaan tekemään kevätsiivous sekä kehossa että kodissa. Kun päivät pitenevät, tulee tarve lakaista taka-alalle talven jäljet.

Elimistön puhdistuminen on yksi yleisimmistä paastoon liitetyistä lupauksista. Moni toivoo paaston lisäksi piristävän ja keventävän oloa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat