Kun grillaat lihaa, valitse tämä viini – Viiniasiantuntija neuvoo, mitä kannattaa juoda tuhdin pihvin kanssa - Ruoka | HS.fi

Kun grillaat lihaa, valitse tämä viini – Viiniasiantuntija neuvoo, mitä kannattaa juoda tuhdin pihvin kanssa

Tuhti liha kaipaa parikseen täyteläistä viiniä.

Uudessa juttusarjassamme keskitytään ruoan ja viinin yhdistämiseen. T-luupihvi saa parikseen täyteläisen punaviinin Kaliforniasta.­

29.5.2020 10:38

Kun grillissä tirisee hyvä pihvi, on aika kaataa lasiin hyvää punaviiniä.

Mutta miksi juuri punaviiniä?

Merkittävimpiä syitä ovat punaviinien mausteiset ja usein marjaiset aromit sekä punaviinin tanniinien tuoma karvaus. Ne toimivat lihan parina hyvin.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat