Kolme marinadia, joilla pärjäät koko kesän – Näillä resepteillä käsittelet broilerin, possunlihan ja lohen helposti grillikuntoon - Ruoka | HS.fi
Ruoka|Grillaus

Kolme marinadia, joilla pärjäät koko kesän – Näillä resepteillä käsittelet broilerin, possunlihan ja lohen helposti grillikuntoon

Broilerileikkeitä, lohta ja kassleria. Moni grillaa näitä aineksia läpi kesän. Tässä kolme helppoa marinadia, jotka antavat grilliherkkuihin mahtavasti makua.

Tilaajille

Kesäisissä marinadeissa maistuvat sitrukset, yrtit ja chili.

Julkaistu: 13.6. 9:20, Päivitetty 13.6. 6:28

Tekisi mieli marinoida grillattava liha tai lohi itse, mutta kuinka se marinadin peruskaava menikään?

Kun luottoresepti on kadoksissa, on helppo tarttua kaupassa valmiiksi marinoituihin tuotteisiin. Valmismarinadit ovat kuitenkin usein voimakkaita ja melko suolaisia, makeita ja rasvaisia. Jos paksua marinadia ei pyyhkäise kunnolla irti lihoista, se tarraa nopeasti kiinni ritilöihin.

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?