Grillipizza on erinomainen hellepäivän herkku: valmistus grillissä vetää vertoja jopa pizzauunille - Ruoka | HS.fi
Ruoka|Grillaus

Grillipizza on erinomainen hellepäivän herkku: valmistus grillissä vetää vertoja jopa pizzauunille

Vie kotitekoiset pizzat uudelle tasolle paistamalla ne grillissä. Pizzakivi tekee pizzanpaistosta jo varsin ammattimaista, mutta pizzat onnistuvat myös parilalla ja ritilällä.

Tilaajille

Pizzan paistaminen onnistuu myös ritilällä ja kuvuttomassa avogrillissä.

Julkaistu: 27.6. 2:00, Päivitetty 27.6. 7:31

450 astetta. Niin korkeaksi lämpötila voi kivuta pizzerian uunissa.

Tavallisesti varustellussa kotikeittiössä ei päästä samoihin lukemiin, mutta onneksi on kesä – ja grillauskausi. Grillipizzoja kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos siihen vain on mahdollisuus, sillä tuli saa pizzan maistumaan entistäkin paremmalta. Grillissä pizza saa herkullista, paahteista makua, vähän samaan tapaan kuin aidossa pizzauunissa.

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?