Nyt tippuu liha luista – huippukokin possunribsit on laitettava alulle jo vuorokausi ennen h-hetkeä, mutta lopputulos on mehukas - Ruoka | HS.fi

Nyt tippuu liha luista – huippukokin possunribsit on laitettava alulle jo vuorokausi ennen h-hetkeä, mutta lopputulos on mehukas

Kun ribsit haudutetaan mureiksi, grillille jää viimeistelijän rooli. Liemestä valmistuu maukas glaseerauskastike.

Grillatut ribsit viimeistellään herkullisen tahmealla glaseerauskastikkeella.

8.8.2020 9:30 | Päivitetty 16.5. 15:26

Ribsien grillaajat jakautuvat eri koulukuntiin sen perusteella, pitääkö ylikypsästä lihasta, joka irtoaa luista lähes itsestään, vai lihasta, jossa on vähän enemmän purutuntumaa. Myös kypsennystapa jakaa mielipiteitä. Joidenkin mielestä paras tapa on hidas kypsennys uunissa ja loppusilaus kuumassa grillissä tai vastuksen alla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat