Ratkaisu kesäkurpitsojen satovyöryyn – Porkkanakakun vihreään versioon uppoaa kokonainen kesäkurpitsa - Ruoka | HS.fi

Ratkaisu kesäkurpitsojen satovyöryyn – Porkkanakakun vihreään versioon uppoaa kokonainen kesäkurpitsa

Kesäkurpitsa on nyt edullista. Parhaaseen satoaikaan kesäkurpitsaa kannattaa raastaa myös kakkutaikinaan.

Muhkea kesäkurpitsakakku täytetään tällä kertaa valkosuklaa-tuorejuustovaahdolla.

29.8.2020 9:30

Kaikki tuntevat porkkanakakun. Makoisan kakun salaisuutena on hieno porkkanaraaste, joka luovuttaa kosteuttaan taikinaan uunin lämmössä pitkän kypsennyksen aikana.

Kesäkurpitsaa voi käyttää leivonnaisissa samalla tavoin. Satoisaa kasvista kypsyy nyt kotipuutarhoissa paljon, ja kaupassakin se on edullista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat