Moni laittaa jääkaappiin ruokia, jotka säilyisivät paremmin huoneenlämmössä – Asiantuntija kertoo nyrkkisäännön, joka auttaa valitsemaan oikean säilytyspaikan

Marttaliiton kehittämispäällikkö Emmi Tuovinen vinkkaa, mitkä tuotteet kannattaa siirtää jääkaapista huoneenlämpöön ja toisin päin.

Majoneesi ja chilikastike on syytä säilyttää jääkaapissa avaamisen jälkeen.

15.10.2020 2:00 | Päivitetty 15.10.2020 6:41

Avaa jääkaappisi. Kurkkaa sisään. Mitä näet?

Luultavasti tuotteita, joiden ei välttämättä edes tarvitsisi olla jääkaapissa, esimerkiksi kananmunia, virvoitusjuomia, banaaneja tai jopa leipää.

Mitkä tuotteet siis kuuluvat jääkaappiin ja mitkä eivät?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat