Näin teet täydellisen pannukakun – ammattikokki kertoo kolme keskeistä niksiä, joilla kuohkea pannari onnistuu
Pari yksinkertaista niksiä tekee pannukakusta entistä parempaa. Erityisen ilmavan ja herkullisen pannarin tekemiseen tarvitaan sähkövatkain, tulikuuma uuni ja ruskistettua voita.
Kun tuoreita marjoja ei ole saatavilla, pannukakun lisukkeeksi sopivat pakastemarjat tai hillo.Kuva: Sami Repo
Milja Virtanen HS
14.11.2020 10:00
Miten tehdään täydellinen pannukakku?
Kokki Jouni Toivasen mukaan on tärkeää huomioida kolme asiaa. Sähkövatkain ja tarpeeksi kuuma uuni takaavat pannukakun kuohkeuden, ruskistettu voi herkullisen maun.
1. Tee taikina samalla tekniikalla kuin sokerikakku
Taikina on tässä ohjeessa erityinen.
Artikkeliin liittyviä aiheita