Näin teet täydellisen pannukakun – ammattikokki kertoo kolme keskeistä niksiä, joilla kuohkea pannari onnistuu - Ruoka | HS.fi

Näin teet täydellisen pannukakun – ammattikokki kertoo kolme keskeistä niksiä, joilla kuohkea pannari onnistuu

Pari yksinkertaista niksiä tekee pannukakusta entistä parempaa. Erityisen ilmavan ja herkullisen pannarin tekemiseen tarvitaan sähkövatkain, tulikuuma uuni ja ruskistettua voita.

Kun tuoreita marjoja ei ole saatavilla, pannukakun lisukkeeksi sopivat pakastemarjat tai hillo.­

14.11.2020 10:00

Miten tehdään täydellinen pannukakku?

Kokki Jouni Toivasen mukaan on tärkeää huomioida kolme asiaa. Sähkövatkain ja tarpeeksi kuuma uuni takaavat pannukakun kuohkeuden, ruskistettu voi herkullisen maun.

1. Tee taikina samalla tekniikalla kuin sokerikakku

Taikina on tässä ohjeessa erityinen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat