Nämä vegaaniset ruoat ovat helppotekoisia arjen pelastajia ja onnistuvat aina - Ruoka | HS.fi

Nämä vegaaniset ruoat ovat helppotekoisia arjen pelastajia ja onnistuvat aina

Nämä ruoat ovat helppotekoisia ja onnistuvat aina. Ne tekevät arjesta piirun verran parempaa.

Tuoreista tomaateista ja cashewpähkinöistä syntyy herkullinen pastakastike.­

14.1. 2:00 | Päivitetty 14.1. 10:12

Nämä kolme vegaanista reseptiä ovat omia arjen lempiruokiani. Ruoat ovat helppo valmistaa – ja kokemuksen mukaan ne maistuvat kaikille ruokavaliosta riippumatta. Nämä ruoat tekevät arjesta piirun verran parempaa.

Kokeile vaikka tomaatti-cashewpähkinäpastaa, jonka kermaisuuden salaisuutena on cashewpähkinöistä ja tuoreista kirsikkatomaateista syntyvä kastike.

Intialainen palak paneer valmistetaan perinteisesti kotijuustosta sekä tuoreesta pinaatista, mutta arkisempi vegaaniversio syntyy tofua muistuttavasta kaurapalasta ja pakastepinaatista.

Palak paneer on nopea valmistaa, ja se on todella herkullista!

Intialaisen palak paneerin vegaaniversio valmistuu nopeasti.­

Tämä lasagne maustetaan valmiilla pestolla ja kuorrutetaan herkullisella vegaanisella juustokuorrutteella.

Munakoisot tekevät lasagnesta erityisen mehevän, mutta jos haluat vähän oikaista, voit korvata munakoisot viipaloidulla kesäkurpitsalla, jonka voi laittaa lasagnen väliin raakana. Mehevin lasagne tulee vuoassa, johon mahtuu kolme lasagnelevyä vierekkäin.

Lasagnen teen mieluiten valmiiksi jo sunnuntaina, jolloin siitä riittää herkuteltavaa pitkin seuraavaa viikkoa.

Munakoisoviipaleet tekevät lasagnesta erityisen mehevän.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?