Kyllästyttääkö tavallinen uunilohi? Katso kolme helppoa reseptiä, joissa tuttu kala saa aivan uudet maut - Ruoka | HS.fi

Kyllästyttääkö tavallinen uunilohi? Katso kolme helppoa reseptiä, joissa tuttu kala saa aivan uudet maut

Tarjoa lohi kulhossa, mausta marokkolaiseksi tai piilota pastakiusaukseen.

Appelsiiniviipaleet tuovat raikasta makua marokkolaiseen uuniloheen.­

21.1. 2:00 | Päivitetty 21.1. 13:17

Sesongin paras kalaherkku valmistuu uunissa kypsentämällä. Lohifileen kypsentäminen uunissa on helppoa ja säästää käryltä, jota kalaa pannulla paistettaessa syntyy väistämättä.

Jos perinteinen uunilohi kyllästyttää, mausta se marokkolaisittain ja viimeistele sesongissa olevilla appelsiineilla.

Voit myös hunnuttaa lohen korianterisella, peston tyylisellä kastikkeella ja paistaa uunissa. Tarjoa makuja pursuava mehevä kala trendikkäästi kulhossa kvinoan, tsatsikin ja kasvisten kanssa.

Uunissa kypsyneen lohen voi tarjota kulhosta kvinoan ja kasvisten kanssa.­

Lohi-pastakiusaus lainaa ideansa janssoninkiusaukselta. Taatusti koko perheelle maistuva italialaishenkinen pastapaistos syntyy pienestäkin lohifileen palasta. Tähän ruokaan voi käyttää myös graavi- tai kylmäsavulohta.

Makuja täynnä oleva lohi-pastakiusaus on mahtavaa talviruokaa.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat