Geenimuunneltuun ruokaan liittyy monia ennakkoluuloja, sanoo biotekniikan tohtori Lauri Reuter – ”Voi olla helpompi hyväksyä, jos ajattelee, että vaihtoehtona on kuollut eläin”

Henri Alénin ja Lauri Reuterin Voiko tätä syödä? -sarja tarjoaa välähdyksiä tulevaisuudesta.

Biotekniikan tohtori Lauri Reuter haluaa herätellä ihmiset pohtimaan, mitä tulevaisuuden ruoka voisi olla.

25.2.2021 15:19

Kokki Henri Alén ja biotekniikan tohtori Lauri Reuter seisovat pimeässä poikamiesboksissa. Japanilaiseen asuntoon on rakennettu varsin vakuuttava minilaboratorio, jossa asukas kasvattaa solulihaa tee se itse -hengessä.

Soluliha päätyy maistiaiseksi asti. Maku on ihan mieluinen, mutta ei varsinaisesti muistuta lihaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat