Moni väheksyy pakastekasviksia, mutta turhaan – asiantuntija kertoo, mitä pakastimesta kannattaa valita - Ruoka | HS.fi

Moni väheksyy pakastekasviksia, mutta turhaan – asiantuntija kertoo, mitä pakastimesta kannattaa valita

Teollinen pakastusprosessi on niin nopea, että kasvisten ravintoaineet säilyvät hyvin tallella. Väärät valinnat ruoanvalmistustavoissa voivat sen sijaan aiheuttaa ravintoainetappioita.

Pakasteporkkanassa voi olla jopa enemmän ravintoaineita kuin monta kuukautta varastoidussa tuoreessa porkkanassa.­

24.3. 11:00 | Päivitetty 24.3. 11:28

Ruoka-aika lähestyy, mutta nyt ei millään ehtisi pestä, kuoria ja paloitella multaisia juureksia. Kaupan pakastealtaasta kaikenlaisia kasviksia löytyy monipuolinen valikoima, mutta moni miettii niiden ravintoarvoa.

Ovatko teolliset pakastekasvikset terveellisyydessä tuoreiden kasvisten veroisia?

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat