Ruuan kotiinkuljetus sanelee, mitä annoksia ravintoloissa kannattaa nyt valmistaa – ”Ilman uudistuksia olisimme menneet nurin”, sanoo helsinkiläinen yrittäjä - Ruoka | HS.fi

Ruuan kotiinkuljetus sanelee, mitä annoksia ravintoloissa kannattaa nyt valmistaa – ”Ilman uudistuksia olisimme menneet nurin”, sanoo helsinkiläinen yrittäjä

Story-ravintola hyödynsi kuljetuspalvelu Woltin dataa kehittäessään take away -toimintaansa.

Ruotsissa suosion saavuttanut vodkapasta otettiin Story-ravintolassa tarjolle, koska kuljetuspalvelun data osoitti pastalla olevan kysyntää. Kokki Thomas Hudson viimeistelee vodkapasta-annosta.­

31.3. 19:00

Kun ravintoloiden piti laittaa ovensa kiinni koronaviruspandemian vuoksi viime vuonna, toiminta täytyi miettiä monessa yrityksessä aivan uusiksi.

Nyt tilanne on taas samanlainen. Ravintolat joutuivat sulkemaan ovensa 9. maaliskuuta suuressa osassa maata, ja viime viikolla sulkua päätettiin jatkaa pahimmilla korona-alueilla kolme viikkoa pidempään, eli 18. huhtikuuta asti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat