Tervetuloa haamukeittiöön! - Ruoka | HS.fi

Christian Catipon (takana) ja Christian Gamaclang kokkaavat noutoruokaa Soupsterin haamukeittiössä.­

Tervetuloa haamukeittiöön!

Kotiin tilaamasi pizza tai pasta saattaa tulla ravintolasta, joka on pelkkä keittiö ilman asiakaspaikkoja ja tarjoilijoita.


7.4. 19:00

Kanaburgeri kimchillä ja tulisella gochujang-kastikkeella, vegaaninen pita seitanilla ja avokadolla sekä lasten kananugetit. On keskiviikko ja kello on 16.11. Haamukeittiön päivän ensimmäinen tilaus on saapunut. Tästä se alkaa.

Kun keittiössä kuuluu ding, ding, ding -merkkiääni, tilaus on tullut Foodoran kautta. Yksi kovaääninen bling on Woltin tilaus. Se tuleekin jo pari minuuttia ensimmäisen jälkeen: yksi salamipizza ja al pastor -tacot eli mausteista possua, sipulia ja ananasta. Keittiömestari Christian Gamaclangin sormi hakee noutotiskin seinään liimatuista ruokalistoista possutacoja. Lyhyt kertaus reseptistä ja hommiin. Paitsi että taas kello soi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat