Michelin-ravintola Helsingissä myy nyt satoja viiden euron kotiruoka­lounaita joka päivä – näin ravintolat ovat muuttaneet toimintaansa uudessa sulku­tilassa - Ruoka | HS.fi

Michelin-ravintola Helsingissä myy nyt satoja viiden euron kotiruoka­lounaita joka päivä – näin ravintolat ovat muuttaneet toimintaansa uudessa sulku­tilassa

Kun korona sulki ravintolat, kokit eivät jääneet toimettomiksi. Nyt voi kokata huippukokin seurassa modernia tillilihaa tai noutaa Michelin-kokin valmistamaa makaronilaatikkoa lounaaksi.

Lomautettu ravintolatyöntekijä Taneli Kesäläinen (oik.) työllisti itsensä perustamalla lounaspalvelun. Kanaa penang -annoksen saa Petri Pasanen.­

14.4. 19:00 | Päivitetty 14.4. 19:46

Ravintolat ovat säpissä jo toista kertaa vuoden sisään. Monen paikan liiketoiminta on noutoruoan varassa – kaikilla ei ole sitäkään. Rajoitukset ovat haastaneet alan toimijoiden luovuutta ja kekseliäisyyttä. Miten selviytyä ja miten voi harjoittaa elinkeinoaan rajoitusten puitteissa?

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat