Michelin-ravintola Helsingissä myy nyt satoja viiden euron kotiruoka­lounaita joka päivä – näin ravintolat ovat muuttaneet toimintaansa uudessa sulku­tilassa

Kun korona sulki ravintolat, kokit eivät jääneet toimettomiksi. Nyt voi kokata huippukokin seurassa modernia tillilihaa tai noutaa Michelin-kokin valmistamaa makaronilaatikkoa lounaaksi.

Lomautettu ravintolatyöntekijä Taneli Kesäläinen (oik.) työllisti itsensä perustamalla lounaspalvelun. Kanaa penang -annoksen saa Petri Pasanen.

14.4.2021 19:00 | Päivitetty 14.4.2021 19:46

Ravintolat ovat säpissä jo toista kertaa vuoden sisään. Monen paikan liiketoiminta on noutoruoan varassa – kaikilla ei ole sitäkään. Rajoitukset ovat haastaneet alan toimijoiden luovuutta ja kekseliäisyyttä. Miten selviytyä ja miten voi harjoittaa elinkeinoaan rajoitusten puitteissa?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat