Ravintolaelämys kassista - Ruoka | HS.fi

Ravintoloiden illalliskasseissa tilaajan tehtäväksi jää yleensä aterian osien viimeistely ja ”pleittaaminen” eli lautasille asettelu.­

Ravintolaelämys kassista

Korona-aika sai ravintolat keksimään noutoruoan uuden innovaation. Se saattaa jäädä elämään pandemian jälkeen.

Vappukassi, äitienpäivän brunssilaatikko, kotikeittiössä viimeisteltävä fine dining -ateria. Korona-ajan poikkeusolot ovat saaneet ravintolat keksimään ennen näkemättömiä noutoruoan muotoja.

Ilman pandemiaa olisimme tuskin nähneet klassikkoravintola Savoyta myymässä noutoruokaa tai Michelin-ravintoloiden kokkeja käärimässä sushia ja paistamassa makaronilaatikkoa. Tee se itse -kassit, joiden ainekset asetellaan kotikeittiössä gurmee-annoksiksi olisivat saattaneet jäädä toteutumatta.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat