Moni tekee heti grillauksen alussa virheen, joka kostautuu myöhemmin – Tässä ovat grillaajan 10 käskyä, joita noudattamalla onnistut joka kerta - Ruoka | HS.fi

Moni tekee heti grillauksen alussa virheen, joka kostautuu myöhemmin – Tässä ovat grillaajan 10 käskyä, joita noudattamalla onnistut joka kerta

Grillaaminen ei ole hankalaa, kunhan painat mieleesi muutamat perusasiat.

12.5. 2:00 | Päivitetty 13.5. 8:10

Monelle on sattunut grillatessa mokia.

Yksi tyypillisimmistä on se, että kun hiillos olisi parhaimmillaan, ruoka on ehditty jo grillata ja syödä.

Mitä muita asioita grillaajan olisi hyvä muistaa?

1. Pidä huolta puhtaudesta

Puhdistus pidentää grillin käyttöikää, mutta se on myös turvallisuuskysymys. Grilliin jäänyt rasva saattaa aiheuttaa rasvapalon. Harjaa ritilät puhtaaksi grillaamisen jälkeen, kun ritilät ovat vielä kuumia. Tee silloin tällöin myös perusteellisempi putsaus.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat