Kotimainen parsa on hurmannut keittiömestarit, mutta suomalaiset eivät sitä osta – Parsatila päätyi jakamaan tuhansia parsanippuja ilmaiseksi - Ruoka | HS.fi

Parsa kasvaa juurakosta touko-kesäkuussa keskimäärin 15 senttiä vuorokaudessa. Penkit on siis kerättävä päivittäin, välillä jopa kahteen kertaan.

15 senttiä päivässä

Kotimaisen vihreän parsan naksahtava rakenne ja hernemäinen maku hurmaavat huippukeittiömestareita. Sauvolaisen tilan parsoja on jaettu kuitenkin tuhansia nippuja ilmaiseksi, jotta ihmiset vakuuttuisivat sen laadusta.


12.6.2021 11:00

Idea ei Ingrida Alijosiuten mielestä kuulostanut hyvältä. Ai että pelto kasvamaan tankoparsaa?

”Meidän perheessä on sellainen työnjako, että mieheni ideoi, ja minä järjestän ne käytännön työt. Olen oppinut vähän jarruttamaan”, Alijosiute sanoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat