Oletko vaihtanut viime aikoina pois ravintola-alalta? Vastaa kyselyyn

Moni ravintola-alalla työskennellyt on koronaviruspandemian aikana vaihtanut alaa. Kerro HS:n kyselyssä kokemuksistasi.

Ravintola-alalla on valtava työntekijäpula.

18.8.2021 15:27 | Päivitetty 18.8.2021 16:08

Ravintola-alan houkuttelevuus huononi entisestään, kun koronaviruspandemian aikana yritykset joutuivat irtisanomaan ja lomauttamaan työntekijöitään.

Epävarmuus sai monet työntekijät hakemaan töitä muilta aloilta. Nyt ravintola-alalla vallitsee huutava pula työntekijöistä.

Aikaisemmin työntekijäpulan syinä on pidetty muun muassa alan matalaa palkkatasoa, sesonki­luonteisuutta ja työsuhteiden osa-aikaisuutta.

Oletko itse vaihtanut pois ravintola-alalta? Miksi? Kerro kokemuksistasi HS:n kyselyssä. Kerro myös, mikäli sinua saa haastatella aiheesta kirjoitettavaan juttuun.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat