Moni suomalainen dippaa sushin väärin päin soija­kastikkeeseen – Asiantuntija kertoo sushin syömisen oikeat tavat

Soijakastikkeen on tarkoitus vain korostaa sushin makua, ei peittää sitä, kertovat japanilaisen kulttuurin asiantuntijat.

Japanilaisen sushietiketin mukaan sushipala kastetaan soijaan maltillisesti päällyspuolelta.

8.9.2021 11:00

Sushi on ollut Suomessa monen herkkuruokaa lähes koko 2000-luvun ajan.

Tähän japanilaiseen ruokaan käytetään etikalla maustettua riisiä, yleensä palleroksi puristettuna tai merilevään rullattuna. Täytteenä tai päällysteenä on esimerkiksi kalaa, äyriäisiä tai kasviksia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat