Kozeen Shiwan lopetti peruskoulun 5,9:n keskiarvolla, nyt hän on kaupungin puhutuimpia keittiömestareita ja tavoittelee kolmea Michelin-tähteä - Ruoka | HS.fi

Kozeen Shiwan lopetti peruskoulun 5,9:n keskiarvolla, nyt hän on kaupungin puhutuimpia keittiö­mestareita ja tavoittelee kolmea Michelin-tähteä

Kozeen Shiwan on keksinyt perunan uudestaan ja tekee nimeään kantavassa pop up -ravintolassa Lähi-idän makuja omalla tyylillään.

Kozeen Shiwan pyörittää nimeään kantavaa pop up -ravintolaa Kasarmikadulla. Suolakuoressa kypsennetty peruna on hänen bravuurinsa.

13.10. 19:00 | Päivitetty 14.10. 9:20

Tänään tukka on lyhyt ja pinkkiin vivahtavan punainen. Grillsit, hampaiden päälle laitettavat koristepäälliset, puuttuvat. Ne on nähty usein keittiömestari Kozeen Shiwanin, 31, suussa, muun muassa viime vuonna ammattilaisten Masterchef Suomi -ohjelmassa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat