Tämä legendaarinen ruoka-annos teki pienestä kuppilasta menestysketjun – Shanghai-tacot ovat todellinen pikaruoan merkkiteos

Lie Mi -ravintolan Shanghai-tacot tekivät pienestä kuppilasta menestysketjun. Nyt kilpailijat jäljittelevät annosta, jota ihastellaan jopa tv-sarjoissa

Shanghai-tacot on viime vuosien suurimpia hittiannoksia.

Tauno Palon sipulipihvi. Ravintola Salven silakat. Vety Lappeenrannan torilla.

Olennainen osa ruokakulttuuria ovat kaikkien tuntemat klassikkoannokset. Tämän päivän kiihkeällä ravintolakentällä niitä syntyy koko ajan lisää.

Yksi viime vuosien suurimmista hiteistä sai alkunsa ravintola Siltasen jazz-brunssilla vuonna 2014. Kara Ching ja muutamat hänen kaverinsa pitivät siellä ensimmäisen pop up -tilaisuutensa. Heidän tavoitteenaan oli kehitellä brunssille herkullisia annoksia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat