Vanha suosikki yllättää: lohi, sinappi ja avokado tekevät lämpimästä leivästä uskomattoman hyvän

Uunissa paistettu voileipä saa nyt uudet ihanat päälliset. Lastaa leivälle kreikkalaisen salaatin maut, paista leipä pizzan korvikkeeksi tai kerrosta croque monsieurin lohiversioksi.

Ranskalaisklassikko croque monsieur saa nyt uuden maun graavilohesta. Avokadon maistuu leivän lisukkeena.

20.1. 2:00 | Päivitetty 20.1. 6:16

Päivitä takavuosien hittiherkku eli uunissa paistettu voileipä ajankohtaiseksi. Lastaa leivälle kreikkalaisen salaatin maut, paista pizzan korvikkeeksi tai kerrosta croque monsieurin lohiversioksi.

Ranskalainen croque monsieur eli kinkku-juustoleipä on lämpimien kerrosleipien ehdotonta aatelistoa. Tässä versiossa kinkun korvaa graavilohi. Leipien väliin sipaistaan aromikasta dijoninsinappia ja levitään juuston lisäksi valkokastiketta. Pieni hetki uunissa, ja tuhdin talvinen lohturuoka on valmis.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat