Parhaita timanttijuttuja: Akseli Väisänen kutisti ruokakulunsa vain 50 euroon viikossa yksinkertaisella keinolla – HS:n lukijat kertovat parhaat vinkkinsä, jotka ovat tuoneet pysyvää säästöä ruokaostoksilla

HS kysyi lukijoilta, miten he ovat onnistuneet säästämään ruokakuluissaan. Yksi vastaajista oli joensuulainen Akseli Väisänen, jolla on pitkälle hiottu taktiikka ruokakulujen karsimiseen.

Joensuulainen Akseli Väisänen meal preppaa eli valmistaa etukäteen viikon ateriat omiin rasioihinsa.

10.12.2021 8:02 | Päivitetty 29.6. 19:04

Kaipaatko hyvää kesäluettavaa? HS julkaisee uudelleen parhaita lukemistojuttujaan. Tämä juttu on julkaistu alun perin joulukuussa 2021.

Ruoka on kulu, jota on vaikea välttää. Moni silti toivoo, että pystyisi hoitamaan ruokaostoksensa taloudellisemmin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat