Kia Arpian ja Petra Wettenrannan täydellinen lasagne on päältä rapea ja sisältä valuvan kostea.

Tämä, elämäsi paras lasagne, ei ole pikaruokaa

Lasagne vaatii malttia. Odottaminen ja uunista leijailevat tuoksut ovat tärkeä osa elämystä.


27.1. 2:00 | Päivitetty 27.1. 7:29

Lasagnen saa alle tunnissa pöytään. Mutta tämä, elämäsi paras lasagne, ei ole pikaruokaa. Se hautuu ja tekeytyy omassa rauhassaan, ja odottaminen ja uunista leijailevat tuoksut ovat tärkeä osa elämystä.

Tämän reseptin vaikein kohta on viimeiset 15 minuuttia, kun on maltettava odottaa, että lasagne uunikypsennyksen jälkeen vetäytyy pöydällä. Tämä on tärkeä vaihe: kun lasagne saa rauhassa vetäytyä, sen kerrokset pysyvät paremmin kasassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat