”Kouraisevan kallista” – Silti 120 euroa maksavalle brunssille on ollut Helsingissä jonoa

Luksusateriat valtaavat suosiota, ja hinnat ovat sen mukaiset.

Tammikuussa viikonloppuisin järjestettävällä Inarin brunssilla tarjotaan monen ruokalajin ateria.

Inari

Missä? Albertinkatu 19.

Mikä? Brunssi lauantaisin ja sunnuntaisin tammikuun ajan.

Paljonko? Brunssi 120 e, paketti talon samppanjaa 100 e, juomaraha 24 e.

Ravintoloitsijalta kysytään näinä aikoina neuvokkuutta ja selviytymiskeinoja. Ollaan kuin ruton ja koleran välissä.

Inarin keittiömestari Kim Mikkola allekirjoittaa tuon määritelmän. Mutta hän on tarttunut tilaisuuteen ja täyttänyt raon, jossa ravintola juuri nyt saa olla auki. Illallisen sijaan Inarissa on tammikuun ajan tarjottu viikonloppubrunsseja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat