Parhaita timanttijuttuja: Näillä keittiömestarin vinkeillä tavallisesta kaurapuurosta tulee arjen luksusta – ”Hillittömän hyvää”
Keittiömestari Heikki Ahopelto kertoo, miten hän valmistaa arkiaamujen kaurapuurosta astetta herkullisempaa.
Kaurahiutaleissa on eroa puuron koostumukseen ja makuun. Kuva: Eriika Ahopelto / Aamulehti
Minja Rantavaara HS
4.2.2022 7:00 | Päivitetty 1.8.2022 9:58
Kaipaatko hyvää kesäluettavaa? HS julkaisee uudelleen parhaita lukemistojuttujaan. Tämä juttu on julkaistu alun perin helmikuussa 2022.
Monen aamu alkaa kaurapuurolla. Joku kaataa kuumaa vettä suoraan pikahiutaleiden päälle, toinen valmistaa mikropuuron ja kolmas keittää kattilassa yön yli liotetut hiutaleet.