Parhaita timanttijuttuja: Näillä keittiö­mestarin vinkeillä tavallisesta kaura­puurosta tulee arjen luksusta – ”Hillittömän hyvää”

Keittiömestari Heikki Ahopelto kertoo, miten hän valmistaa arkiaamujen kaurapuurosta astetta herkullisempaa.

Kaurahiutaleissa on eroa puuron koostumukseen ja makuun.

4.2. 7:00 | Päivitetty 1.8. 9:58

Kaipaatko hyvää kesäluettavaa? HS julkaisee uudelleen parhaita lukemistojuttujaan. Tämä juttu on julkaistu alun perin helmikuussa 2022.

Monen aamu alkaa kaurapuurolla. Joku kaataa kuumaa vettä suoraan pikahiutaleiden päälle, toinen valmistaa mikropuuron ja kolmas keittää kattilassa yön yli liotetut hiutaleet.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat