”Ei taidettu oppia mitään” – menestysravintoloitsijat avasivat uuden ravintolan kaksi kertaa keskelle koronarajoituksia

Koronarajoitukset ovat piiskanneet ravintola-alaa, mutta se ei ole vienyt yrittäjiltä uskoa ulkona syömisen viehätykseen.

Ravintoloitsijat Teemu Aura ja Riku Stenros avasivat ravintolan sekä ensimmäisenä että toisena koronavuonna.

16.2. 19:00 | Päivitetty 16.2. 20:12

Ravintoloitsija Riku Stenros on yksi niistä uhkarohkeina pidetyistä yrittäjistä, joka on koronasta piittaamatta avannut uuden ravintolan. Hän ja neljä muuta ravintoloitsijaa iskivät kiinni Helsingin Tehtaankadulta vapautuneeseen kiinteistöön viime vuonna. Sinne avattiin lihaan, kalaan ja viiniin keskittyvä kortteliravintola Mat Distrikt tammikuussa – päivää ennen kuin viimeisimmät rajoitukset iskivät.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat